Over ons

 

Lola Butik är mer än ett e-handelsföretag. Vi tänker tillsammans med våra kunder och erbjuder helhetslösningar som gör våra kunders liv enklare, hälsosammare och framför allt roligare.

För att verkligen göra skillnad för våra kunder och sticka ut på vår marknad erbjuder vi kundcentrerade produktresor snarare än att bara konkurrera med bild, pris, knapp.

Vi på SHOP arbetar outtröttligt för att möta kundernas behov både professionellt och effektivt, i linje med företagets värderingar om integritet och förtroende. SHOP har utvecklat en e-handelsinfrastruktur i världsklass för att underlätta behoven hos dagens internationella konsumenter genom att ge användarna snabb och högkvalitativ service med hjälp av den senaste tekniken. Nog om webbshopen.

Det är trots allt DU som är hjärtat i SHOP. Ett av våra kärnvärden är att våra produkter ska vara unika. Så om du letar efter något unikt som ännu inte finns i vårt sortiment, låt oss veta!

 

Företagets värderingar

Görare
Lite bättre varje dag. Inte ord, utan handling. Prat fyller inte hål. Det finns många ordspråk för det, men på Lola Butik kallar vi denna jordnära entreprenörsmentalitet: bara, gör.

Vänner
Ärliga, direkta, öppna

Det finns få företag där så många kollegor också är vänner. Vänskap är vår styrka, för tillsammans vet vi mer, kan åstadkomma mer och har roligare.

Förtroende och integritet
För oss är ekonomisk framgång och ansvarsfullt företagande oupplösligt sammankopplade. Respekt, öppenhet, ansvar och integritet är därför avgörande företagsvärderingar. Detta bygger på förtroende och samarbete inom hela koncernen och individuellt ansvar, alltid i linje med företagets värderingar och regler och allas egen moraliska kompass.

Ha kul på Lola Butik!